Verwerkte persoonsgegevens

Monk Design kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Monk Design, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Monk Design verstrekt. Monk Design kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

● Voor- en achternaam
● Adresgegevens
● Telefoonnummer
● E-mailadres
● IP-adres

 

Waarom Monk Design gegevens nodig heeft

Monk Design gebruikt je gegevens voor eigen commerciële doeleinden en informeert je via digitale berichtgeving over algemeen marketingnieuws, actualiteiten en eigen projecten. Monk Design bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor deze zijn verzameld of worden gebruikt.

 

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van www.monk-design.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website www.monk-design.nl. Monk Design gebruikt deze informatie om de werking van de website teverbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

Google Analytics

Monk Design maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers dewebsite gebruiken en hoe effectief Adwords-advertenties van Monk Design bij Google zoekresultaat pagina’s zijn.De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van je computer (IP-adres),overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Monk Design te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Monk Design heeft hier geen invloed op. Monk Design heeft Google geen toestemming gegeven om via Monk Design verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

Cookies

Op deze website wordt gebruik gemaakt van cookies om het online gebruiksgemak te vergroten en om na te gaan hoe bezoekers de website gebruiken. Zo kunnen wij op basis daarvan de kwaliteit van onze diensten verbeteren.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@monk-design.nl. Monk Design zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

 

Klacht indienen

Indien je er met Monk Design niet uitkomt kun je hierover een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl vind je daarvoor de benodigde informatie.

 

Beveiligen

Monk Design neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Monk Design maakt gebruik van een betrouwbaar SSL certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door Monk Design verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Monk Design op via info@monk-design.nl.

 

Contact informatie Monk Design

Voorstraat 36
4153 AL Beesd
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 30267120
Telefoon: 06 13 747 105
E-mailadres: info@monk-design.nl

Hier kun je de algemene voorwaarden bekijken.